Interessante hr-tools

Er bestaan heel wat verschillende hr-tools. We bundelen hieronder een selectie, zodat u als onderneming bepaalde keuzes kunt maken.

Alundi

Maakt interne communicatie, samenwerking en hr-ondersteuning mogelijk in ondernemingen met medewerkers die in ploegen, op werven of in diensten aan huis werken.

Flowsparks

e-Learning software en service provider, gericht op eenvoud om interactieve leerervaringen te ontwikkelen. Biedt een auteursplatform aan dat bestaat uit een uitgebreide reeks e-Learning templates voor diverse leerdoelen.

Huapii

Talentplatform dat de skills binnen organisaties zichtbaar maakt en medewerkers de kans geeft ze verder te ontwikkelen.

INNDUCE.me

People innovate! Not companies! Tool die bedrijven helpt om succesvolle teams samen te stellen en om een strategie te ontwikkelen die innovatiesucces stimuleert.

JiGSO Listen

Maakt teams straffer & organisaties sterker.

Jobtoolz

All-in-one recruitment platform dat recruiters ondersteunt in elke stap van het wervingsproces.

Mbrella

Hr-platform dat bedrijven helpt bij het implementeren en beheren van flexibele mobiliteitsoplossingen voor werknemers, zonder administratieve rompslomp.

Meet Roger

Een digitaal platform voor interne communicatie om elk type medewerker snel en efficiënt te informeren, connecteren en te engageren. Of ze nu op kantoor, thuis of op de werkvloer zijn.

MobieTrain

De #1 mobiele microlearning app voor uw frontline team. Medewerkers krijgen de juiste content, op het juiste moment, op het toestel dat zij verkiezen.

Mpleo

Helpt u bij het bedenken, bouwen en onderhouden van digitale hr-oplossingen om uw mensen te helpen verbinden met elkaar, te creëren en te groeien. Samen.

Play it Safe

#1 game-based leer- en contentplatform dat G-learning, de volgende mijlpaal in efficiënte en laagdrempelige training op mobiel, web en VR, naar organisaties brengt.

Protime

Marktleider op het gebied van tijdregistratie, personeelsplanning en toegangscontrole. Met een voortdurende focus op innovatie, leveren ze vandaag oplossingen voor Workforce Management aan een brede waaier van klanten en sectoren. Zo telt Protime ruim 5.000 tijdregistratie-installaties in Europa.

Social Seeder

Uw medewerkers zijn uw beste ambassadeurs. Dit communicatieplatform maakt het makkelijk om relevante content te delen met uw community van interne en externe ambassadeurs.

Strobbo

Belgische scale-up die de hr-administratie automatiseert van ondernemingen met flexibel personeel. De tool biedt een geïntegreerde oplossing voor personeelsplanning, tijdregistratie, Dimona-aangifte, rapportage en payroll-export. Sinds 2018 is Strobbo onderdeel van Protime, de specialist in tijdregistratie en personeelsplanning.

TALENT on demand

Strategisch planningsplatform dat hr, finance en data bundelt. Preparing the Talent for the Future ... Today!

TalentLogiQs

Evidence-based talent forecasting die u helpt om mensgerelateerde risico’s te managen, medewerkers ondersteunt bij hun carrièremanagement en managers begeleidt bij het bouwen van een cultuur die groei en wendbaarheid faciliteert.

TEO

Helpt bedrijven om zelf technisch talent te ontdekken en ontwikkelen. Kies uit de modulaire TEO tools, of implementeer ze allemaal om efficiënt een eigen technical training center uit te bouwen.

Tomorrow

Maakt authentieke bedrijfsvideo’s, videovacatures, getuigenissen en social media video’s. Het uitwerken van een gerichte strategie en marketing vervolledigen de missie: het juiste talent aantrekken met een optimale ROI.

Traicie

Een hr tech tool voor het automatisch pre-screenen van CV, motivatiebrief en/of LinkedIn-profiel naar soft skills van kandidaten om zo de meest natuurlijke professionele werkstijl van kandidaten te voorspellen en te matchen met de vacatures.

Twegos

Happier people lead to healthier companies. Voorspelt de fit tussen een kandidaat en een bedrijf, team of manager.

Vacatube

Een videoplatform specifiek voor rekrutering en sollicitatie. Hire better and faster with video and let candidates apply with a smile.

Wenite

Digitaliseert en automatiseert kritieke welzijnsmanagementprocessen, waardoor hr-teams eenvoudig kunnen evolueren naar een preventief welzijnsmanagement én de ROI van welzijnsinvesteringen kunnen aantonen.

Meer weten?

Op onze site bundelen we interessante video’s over al deze tools.

Terug naar inhoudstafel