Digitaal verbinden is 1 ding. Maar geef ons bij Voka West-Vlaanderen - en ongetwijfeld geldt dit ook voor u - maar the real stuff. Beterschap is in zicht. Langzaam maar zeker komt het ├ęchte netwerken weer terug. Maar we zijn ook wat dat betreft heel creatief geweest de voorbije maanden, telkens conform de maatregelen.

De typische Voka-beleving

Onze digitale hotspots, onze ochtendlijke speeddates, het Jong Voka nieuwjaarsevent met een 360┬░ videotour, onze zo belangrijke en gesmaakte jaarlijkse Family Business Happening die digitaal vanuit een TV-studio werd uitgezonden. Het zijn maar enkele van onze creatieve realisaties.

Daarnaast was er ook nog onze Europese Innovation Summit met complimenten van alle buitenlandse partners en niet in het minst het Interreg-secretariaat voor de geleverde prestaties, het coronaproof summer event met Wim Opbrouck, de digitale Voka Open Bedrijvendag,...

Kortom, zelfs in uitzonderlijke omstandigheden hebben we geprobeerd om netwerkmomenten te bieden met die typische Voka-beleving die u van ons gewoon bent.

Terug naar inhoudstafel