Altez, voor dynamische bouwers

Samen met de collega’s gaan bowlen, dat doen ze wel bij meer bedrijven. Maar alleen de medewerkers van Altez laten de kegels kletteren in een bowlinghall die ze zélf hebben ontworpen en gebouwd. De specialist in prefab industriebouw, met een vestiging in Tielt en een in het Limburgse Oudsbergen, biedt een ruim arsenaal een boeiende banen voor iedereen met een passie voor industriebouw.

Een gevarieerde loopbaan, veel opleidingen en de ruimte om te groeien en bij te leren, dat is wat Altez uit Tielt heeft te bieden aan iedereen met interesse voor industriebouw. Bij Altez werken verschillende profielen in verkoop en uitvoering: projectmanagers, projectbegeleiders, projectvoorbereiders, calculators en verkopers. Sommigen werken vanuit de hoofdzetel in Tielt of in Oudsbergen en hebben een achtergrond als bachelor in de bouw of ingenieur. Zij kijken wat er allemaal nodig is voor een project en hebben een grondige bouwkennis nodig. De projectmanagers begeleiden een project van A tot Z, van de voorbereiding tot de afwerking. De managers werken met verschillende projectleiders die de verschillende deelaspecten van een bouw begeleiden. Zij zijn dan ook vaker op de werven te vinden. “Wij zoeken mensen die assertief zijn, oog hebben voor detail, maar tegelijk het overzicht bewaren. Zelfs binnen een niche kunnen we zo erg gevarieerde banen aanbieden”, vertelt hr-manager Marina Frederix.

“Wij geloven in een goede mix, dus we laten meer ervaren mensen graag samenwerken met jongeren. Die jongeren krijgen zo voldoende begeleiding en training on the job.” Belangrijkste is dat je dynamisch bent en veel wilt leren. En wie wil, kan makkelijk doorstromen naar een andere baan, om het boeiend te houden.

Fijne groepssfeer Daarnaast heeft Altez nog andere initiatieven genomen om het werk zo aangenaam mogelijk te maken. Je kan gebruik maken van flexibele uren, er is mogelijkheid tot 2 dagen telewerk per week en er zijn tal van legale voordelen, met de kans om een fiets te leasen als nieuwe optie. Bovendien is er een erg fijne groepssfeer, die wordt versterkt door de zomerse barbecues, een maandelijkse afterwork-drink, deelname aan voetbaltoernooien en een jaarlijkse motortocht voor wie dat wil. En telkens er een nieuwe bowlingbaan wordt gezet, wordt die uiteraard ingewijd door het personeel zelf.

Altez

Locatie


Tielt

Sector


Industriebouw

Aantal medewerkers


300

Solliciteren?