Spring-Time: ontdek onze activiteiten

De hele maand maart willen we vanuit Jump good vibes uitstralen naar de studenten en hen helpen om nog even door te zetten. Wij willen hen klaarstomen op wat volgt na de schoolbanken… het werkveld of ondernemerschap. Naast een talentenbeurs en entrepreneurship challenge voorzien we ook een jazzy workout, een full body workout, DJ sets en zoveel meer! Ontdek alle activiteiten hieronder.

Good vibe-activiteiten

Elke dag van maart

#MoveOnMonday

Elke maandag posten we op ons Jump2Business-platform een workout waarop je helemaal los kan gaan. Denk aan een Jazzy work out (laat die Crazy legs maar komen!), een full body workout, een yogasessie, een dance initiatie en nog andere leuke workouts! Bewegen is gezond en maakt je gelukkig en wij… wij maken je graag elke maandag gelukkig met een workout.

#TuesdayTips

Ben jij op zoek naar een job na je afstuderen? Benieuwd naar tips & tricks rond solliciteren? Elke dinsdag van maart posten we tips & tricks om jou te helpen naar de eerste stappen op de arbeidsmarkt! 

#WalkingWednesday

We posten elke dag een leuke wandelroute, want ja hoor, na al dat wandelen zijn er nog steeds enkele pareltjes te ontdekken.

#ThowbackThursday

Elke donderdag van maart posten we op ons Jump2Business-platform een inspirerend verhaal van een young potential die recent gestart is in zijn eerste job! Hoe liep zijn of haar sollicitatie, de eerste werkweek, wat is voor hem het grootste verschil tussen het studentenleven en het werkleven en wat waren voor hem de grootste verrassingen bij de start van zijn professionele carrière?

#Friyay

Mis je de heerlijke summertunes en DJ-sets? Geen nood, want elke vrijdag van maart posten we een DJ-set van zowel student-ondernemers als ondernemers met DJ-skilss. Klaar om uit de bol te gaan? Friyay baby!

Online sessie ‘Op weg naar je eerste job’

Dinsdag 16 maart – 20 u.

Een eerste job zoeken, dat is een heuse uitdaging. Met een pak tips uit de praktijk zetten wij je graag op weg. Onze partners Pepsico en Barco geven je in deze sessie nuttige input zodat je vol zelfvertrouwen kunt solliciteren!

Online talentenbeurs

Dinsdag 23 maart – 20 u.

Op dinsdagavond 23 maart houden we een online talentenbeurs. Verschillende West-Vlaamse bedrijven pitchen over zichzelf. Ze stellen zichzelf voor en laten weten waarom jij ben hen aan de slag moet. Na hun pitch kan je met de bedrijven die je het meest aanspreken in gesprek gaan. Schrijf je snel in voor de talentenbeurs, maak kennis met een tiental leuke West-Vlaamse bedrijven en wie weet vind je wel jouw toekomstige werkgever!

Bryo Student Entrepreneurship Challenge

Van 5 tot en met 9 april

Door de huidige omstandigheden hebben we beslist ons bootcamp naar Warschau af te lassen... maar niet getreurd… Elk nadeel heeft zijn voordeel! We hebben een topalternatief uitgewerkt: het Bryo Student Entrepreneurship Challenge.   Tijdens de eerste week van de paasvakantie kan je in groep aan de slag om een ondernemersidee uit te werken. Doorheen de week begeleiden de Bryo-coaches jullie. Er komen ook beloftevolle ondernemers langs om hun inzichten mee te geven. De laatste dag krijgen jullie de kans om de jury te overtuigen van jullie idee. Wie weet ga je naar huis met de prijs voor beste idee of met de publieksprijs? Het Bryo StudentStandUp-certificaat komt na deelname sowieso jouw richting uit, een meerwaarde voor je CV!