ScioTeq, waar jouw carrière een hoge vlucht neemt

Een helikopter, privéjet of passagiersvliegtuig door de lucht zien klieven en zeggen: kijk, die piloot navigeert op een scherm dat ik mee heb gemaakt! Hoe cool is dat? Het kan, want die schermen worden gebouwd bij ScioTeq in Kortrijk. Je komt er terecht bij een sportieve bende. En ze doen er ook nog eens alles aan om het werk zo aangenaam en flexibel mogelijk te maken.

Een scherm is een scherm? Niet voor de 400 medewerkers van ScioTeq, een afsplitsing van Barco. Zij maken schermen voor helikopters en vliegtuigen, voor de controletorens in de luchtvaartindustrie, en voor defensiebedrijven. Onderzeeërs, vliegdekschepen, legervoertuigen zijn vaak uitgerust met beeldschermen, radarschermen of driver displays van ScioTeq. “Wat onze schermen speciaal maakt, is dat ze moeten blijven werken onder alle omstandigheden. Extreme temperaturen, zware schokken: in alle kritische omgevingen moeten onze schermen dienst blijven doen”, zegt Seline Lekkerkerker, HR Business Partner bij ScioTeq. Zeker voor ingenieurs, maar ook voor andere profielen, is het een aantrekkelijk idee om aan die schermen mee te werken. “Bij ScioTeq zijn onze medewerkers ondernemend en dynamisch ingesteld. Door de continue groei hebben we in het afgelopen jaar maar liefst 38 medewerkers aangeworven en we hebben nog steeds tal van vacatures open staan.”

Er is een sportcomité dat de sportievelingen warm maakt om deel te nemen aan tal van wedstrijden, zoals de Kortrijkse buddyrun in het Kennedypark. ScioTeq won de afgelopen 3 edities! Je voelt je snel thuis Flexibele uren maken het mogelijk je werk te regelen, je krijgt een buddy bij je aanstelling, en door het werk in projectteams leer je snel veel medewerkers kennen. Zo voelen nieuwelingen zich snel thuis. Sinds vorig jaar kan je bij ScioTeq ook inschrijven op een zogenaamd cafetariaplan: een deel van je brutoloon kan je zo inruilen voor een salariswagen, een (elektrische) fiets, een laptop, GSM, etc. Zeker voor pas afgestudeerden een interessante formule! Ben je nog student? Twijfel niet om je kandidaat te stellen voor een stage en ga proeven van de sfeer in Kortrijk.

ScioTeq

Locatie


Kennedypark, Kortrijk

Sector


Luchtvaart, Air Traffic Control, Defensie & veiligheid

Aantal medewerkers


400

Solliciteren?