Events organiseren zit
ComEmotion in het bloed

Creatieve insteek

Een evenement voor klanten, leveranciers en/of medewerkers organiseren, is voor bedrijven een tijdrovende bezigheid. Voor een creatieve insteek en diepgaandere organisaties van dergelijke evenementen werken nogal wat ondernemingen sinds 6 jaar graag samen met eventbureau ComEmotion uit Zwevegem.

Dieter Verhaeghe bouwde zijn carrière vanaf dag één uit bij evenementenbureaus. In 2014 richtte hij ComEmotion op, 2 jaar later haalde hij met Nathalie Lion de ideale vennoot aan boord. “Nathalie heeft heel wat ervaring in de televisie- en marketingwereld, daardoor vormen we een heel complementair duo. Bewust blijven we de enige 2 personen op onze payroll, omdat samenwerken met freelancers volgens ons heel wat voordelen oplevert.”


Zo laat die aanpak veel flexibiliteit toe. “Het is eigen aan onze sector dat er veel pieken en dalen zijn. De ene week heb je 4 events, de volgende week geen. Met freelancers kan je dat heel goed opvangen. Secundo laat dat ons toe met echte specialisten samen te werken. Een modeshow organiseren vergt immers andere vaardigheden dan pakweg een productvoorstelling, een rockfestival of een nieuwjaarsreceptie. We werken zowel samen met uitvoerende freelancers, die voor de op- en afbouw zorgen, als met creatieve geesten.”

Transparant


Bovendien kan ComEmotion zo heel transparant werken. “We hebben een perfect overzicht over hoeveel uren we aan een project hebben besteed en vertalen dat naar alle communicatie. De ervaring leert dat we op die manier een heel leuk contact met de klant kunnen opbouwen, ook omdat we zélf instaan voor alle interactie. Ruis op de lijn is nagenoeg uitgesloten.”


Dieter en Nathalie hebben ook een specifieke visie op het logistieke verhaal. “Wij investeren bewust niet in eigen meubilair of technische apparatuur, omdat je anders te veel de neiging hebt die te willen verhuren. Onze visie geeft ons de vrijheid aan elk project te beginnen met een blanco blad en de uitwerking integraal op maat van de klant te verzorgen.”

“Onze visie geeft ons de vrijheid aan elk project te beginnen met een blanco blad.”

– ComEmotion

Nieuwjaarsrecepties met verhaal


Het Zwevegemse kantoor organiseert onder meer de nieuwjaarsrecepties van Voka. “Het is belangrijk dat er achter elk evenement een verhaal schuilgaat, een sfeer waar je de uitgenodigden al van maanden vooraf in kan meenemen. In vergelijking met vroeger zijn dergelijke events veel minder gebonden aan formele of culinaire vereisten. Uiteraard moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn, maar door de grotere vrijheid zijn ook nieuwjaarsrecepties toegankelijker en luchtiger geworden, wat de sfeer positief beïnvloedt.”

ComEmotion

Heeft u iets aan te kondigen of iets te vieren? Privé of corporate? ComEmotion creëert met heel wat passie en ervaring events die emoties opwekken bij bezoekers, genodigden,… Telkens wil het verrassen én raken!