Voorwoord

Welkom op stand 223!

Bert Mons - Algemeen directeur

Met 3.200 leden is Voka West-Vlaanderen de grootste ondernemersorganisatie en dus ook het grootste ondernemersnetwerk in West-Vlaanderen. Het staat garant voor betere beslissingen en verrassende inzichten. Ook tijdens de Bedrijvencontactdagen brengt Voka West-Vlaanderen ondernemers en ondernemende medewerkers samen, hetzij tijdens het openingsevent, hetzij op onze eigen Voka-stand. Dag in dag uit zet het team van Voka West-Vlaanderen zich in om ondernemers met elkaar in contact te brengen, elke keer vol trots als de kostbare kruisbestuiving ontstaat.


Om meer zuurstof en creativiteit te introduceren op de werkvloer, is netwerking buiten de muren van de organisatie cruciaal. Wie netwerkt, bespaart tijd in het zoeken naar oplossingen. Vakgenoten onderling doen aan kennisdeling, delen ervaringen, tips en tricks uit de praktijk. U heeft natuurlijk de juiste competenties en ervaringen nodig om zaken te doen, maar tegelijk helpt het om terug te kunnen vallen op een breed netwerk van professionele contacten.


Het team van Voka West-Vlaanderen kijkt er dan ook oprecht naar uit u te mogen verwelkomen op onze stand tijdens de Bedrijvencontactdagen (stand 223). We zijn er voor u. Meer dan ooit. Zodat u met kennis van zaken beslissingen kunt nemen in het belang van uw onderneming!