Voka | Brugge zet hub in de kijker

Voka | Brugge opent naar aanleiding van Open Bedrijvendag zijn gloednieuwe hub in Oostkamp voor het brede publiek. De hub moet een uitdagende leeromgeving worden voor ondernemers, die er ook aan co-creatie en netwerking kunnen doen.

Achter de schermen

De hub is ondergebracht op de bedrijvencampus O-Forty in Oostkamp, waar Voka de tweede verdieping van een van de units in gebruik genomen heeft. Deloitte, Logflow, Squadron en BnbSupport worden er de buren van Voka.

“Tijdens je bezoek op Voka Open Bedrijvendag kom je meer te weten over hoe alles er in mekaar zit. Ook krijgen 3 jonge Brugse ondernemers er een platform om te pitchen en verneem je welke innovatieve digitale oplossingen Ikologik, Webdoos en Legends Tours ontwikkeld hebben”, vertelt eventmanager Isabelle Callens.

Boeiend programma voor kinderen

“We mikken met onze deelname aan Open Bedrijvendag op gezinnen. Daarom hebben we ook een activiteit voor kinderen voorzien. Deze keer staat er hen wel geen springkasteel te wachten, maar kunnen ze geheel in lijn met onze innovatieve hub robotjes leren programmeren”, geeft Isabelle Callens nog mee.

Voor deze activiteit werkt Voka | Brugge samen met De Creatieve STEM vzw, een vereniging die zich toelegt op het creëren van een kader waarbinnen kinderen en jongeren hun talenten in techniek, wetenschap en talen kunnen ontplooien.

Bezoek ook Global Estate Group

Naast Voka | Brugge zet ook Global Estate Group, die de bedrijvensite O-Forty realiseerde, zijn deuren open. Breng hen dus zeker ook eens een bezoekje. 2 vliegen in 1 klap!

Adres: Voka | Brugge, Kapellestraat 138 (Bedrijvencampus O-Forty), 8020 Oostkamp

Deelnemen: volwassenen betalen 2 euro, voor kinderen jonger dan 18 is de toegang gratis.

Inschrijven: een bezoek aan Voka | Brugge moet je op voorhand online reserveren.